Affiliate Marketing

Το affiliate marketing (μάρκετινγκ συνεργατών & μεταπωλητών) είναι η διαδικασία απόκτησης προμήθειας προωθώντας προϊόντα άλλων (ή εταιρειών). Βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει, το προωθείτε σε άλλους και κερδίζετε ένα κομμάτι του κέρδους για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Είναι ένα οικονομικά αποδοτικό μέσο συνδυασμού καθιερωμένων τεχνικών μάρκετινγκ με τεχνολογία για επιχειρηματική επιτυχία.

Affiliate Marketing

Οι αξίες μας

Αποτελεσματικές στρατηγικές

Ένας μεμονωμένος χάρτης δημιουργείται σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες ανάγκες των πελατών για την επίτευξη κλιμακούμενων αποτελεσμάτων.

Διαφάνεια επωνυμίας

Το δίκτυο επωνυμίας μας είναι 100% διαφανές – θα γνωρίζετε πάντα πού και πότε εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

Προληπτική διαχείριση

Θα βοηθήσουμε στην προσέλκυση νέων συνεργατών και θα επικοινωνήσουμε με υπάρχοντες για να διασφαλίσουμε τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Αποτελεσματικότητα κόστους

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ συνεργατών, οι οποίες μεγιστοποιούν την απόδοση επένδυσής σας και διατηρούν το κόστος σας χαμηλό.

Πώς λειτουργεί το Affiliate Marketing;

Πώς λειτουργεί το Affiliate Marketing;

Το μάρκετινγκ συνεργατών & μεταπωλητών ορίζεται γενικά ως πρόγραμμα παραπομπής που δίνει προμήθειες σε εκείνους που παραπέμπουν επιτυχώς έναν πιθανό πελάτη στον ιστότοπό σας. Μερικές φορές ονομάζεται διαφημιστικό πρόγραμμα διαδικτύου και είναι ένα από τα πιο οικονομικά και αποδοτικά μέσα για την αύξηση των διαδικτυακών εσόδων.
Όσο περισσότερα άτομα διαφημίζουν την εταιρεία, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο, τόσο πιο επιτυχημένοι θα είστε. Η δημιουργία ενός προγράμματος affiliate marketing θα σας επιτρέψει να εστιάσετε την προσοχή σας σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.


Μάρκετινγκ συνεργατών & μεταπωλητών

Αυτό που κάνουμε

  • Βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά δίκτυα συνεργατών που ανταποκρίνονται στους στόχους σας
  • Ρυθμίζουμε το πρόγραμμα συνεργατών στα επιλεγμένα δίκτυα
  • Προωθούμε το πρόγραμμα συνεργατών σας. ελέγχουμε τις αιτήσεις και δημιουργούμε σε νέες συνεργασίες
  • Δημιουργούμε προωθητικά μηνύματα μάρκετινγκ για συνεργάτες – εικόνες, banner και καταλόγους
  • Μηνιαία και εβδομαδιαία επικοινωνία συνεργατών
  • Ρύθμιση ροών δεδομένων για συνεργάτες
  • Αναλύουμε την απόδοση των μεμονωμένων συνεργατών και επικοινωνούμε μαζί τους για να τους βοηθήσουμε
  • Περιοδικές αναφορές για την απόδοση του συνεργαζόμενου καναλιού μάρκετινγκ

Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι σχέσεις μας σε επίπεδο εταιρείας καλύπτουν όλα τα μεγάλα δίκτυα θυγατρικών, συμπεριλαμβανομένων των Commission Junction, Impact Radius, eBay Enterprise, CAKE και LinkShare. Αυτές οι σχέσεις συμβάλλουν στη διασφάλιση της διαπραγμάτευσης των καλύτερων τιμών για τους πελάτες μας. Οι άριστες τιμές, σε συνδυασμό με τη μεθοδική μας προσέγγιση στη διαδικασία επιλογής συνεργατών, μας επιτρέπει να συνεργαστούμε με εκδότες που αγκαλιάζουν τις μάρκες των πελατών μας, αυξάνουν τις μετατροπές και επιτυγχάνουν στόχους απόδοσης επένδυσης.

Scroll to Top