Σχετικά με την FrontPage

Είμαστε μια νεοσύστατη εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών. Η ομάδα μας σχηματίστηκε στις αρχές του 2018. Όλα της τα μέλη, ο καθένας στον δικό του τομέα, είναι έμπειροι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του διαδικτύου.

Στην ομάδα που δημιουργήθηκε απασχολούνται περισσότερα από 80 άτομα με τα περισσότερα να είναι copywriters, συγγραφείς περιεχομένων.

Εγώ o ιδρυτής, ξεκίνησα το 2000 την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, μόλις τελείωσα με τις σπουδές μου στον προγραμματισμό. Άρχισα το web development με htlm, NET., ASP., Access και SQL βάσεις δεδομένων σε IIS Servers. Κάπου εκεί τα προγράμματα κατασκευής ιστοσελίδων MS FrontPage και Dreamweaver, επιτάχυναν τη διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδας.

Εξελίχτηκα με php και MySQL βάσεις δεδομένων. Tα πρώτα δωρεάν CMS μου ελευθέρωσαν απίστευτο χρόνο. Τότε απέκτησα τεχνογνωσία στις εφαρμογές με διασυνδέσεις API και σε τεχνικές data mining που όμως χρειάζονταν πολύ γερά “σίδερα” για να λειτουργούν σωστά. Έγινα αυθεντία στους Servers με os Linux, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση και επίβλεψη τους. Λειτουργικά προβλήματα σε εγκαταστάσεις Apache, Nginx, PHP-FPM, MariaDB σε Ubuntu μπορεί να λυθούν σε ελάχιστο χρόνο.

Μετά από μια περιπλάνηση στα διάφορα δωρεάν CMS έφτασα στο WordPress που μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον. Το έχω χρησιμοποιήσει σε δεκάδες ιστοσελίδες και eshop με WooCommerce.

Εγώ και οι συνεργάτες μου μπορούμε να κατασκευάσουμε σωστά οποιοδήποτε website ή shop. Έχουμε την τεχνογνωσία! Γνωρίζουμε τρόπο να γίνει ιστότοπος σας λειτουργικός και αποδοτικός.

Στην FrontPage, πληρωνόμαστε πάντα κατά την παράδοση και παραλαβή της υπηρεσίας που παραγγείλατε. Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν εγγύηση. Ακόμα και οι υπηρεσίες SEO έχουν εγγύηση συγκεκριμένης απόδοσης. Μπορούμε και το κάνουμε γιατί είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα όσων αναλαμβάνουμε.

Νίκος Προύντζος – FrontPage.gr

Scroll to Top