Διαχείριση eshop

Η διαχείριση eshop, προσφέρει στην επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία απόλυτη ελευθερία. Αντικαθιστά τον επιπλέον και ίσως ανειδίκευτο υπάλληλο που σας χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με ένα εξειδικευμένο συνεργάτη που θα αναλάβει τον έλεγχο και τη διαχείριση του και θα πράττει πάντα, υπό τις εντολές σας, το καλύτερο για το ψηφιακό τμήμα της επιχείρησης σας.

Διαχείριση eshop

Εξερευνήστε τις τιμές και τα πακέτα της υπηρεσίας διαχείρισης e-shop

1075€/μήνα

SMALL

Για καταστήματα που διαθέτουν έως 100 προϊόντα

1475€/μήνα

MEDIUM

Για καταστήματα που διαθέτουν έως 200 προϊόντα.

1875€/μήνα

LARGE

Για καταστήματα που διαθέτουν έως 500 προϊόντα

2175€/μήνα

XLARGE

Για καταστήματα που διαθέτουν περισσότερα από 500 προϊόντα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ >

Υπάλληλος για τη διαχείριση eshop

Υπάλληλος για τη διαχείριση eshop

Καθημερινά δημοσιεύονται αγγελίες από επιχειρήσεις που αναζητούν υπαλλήλους για τη διαχείριση των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων. Οι περισσότερες από αυτές τις αγγελίες αναφέρουν πως ζητούνται υπάλληλοι με γνώσεις SEO, Photoshop, WordPress + WooCommerce, Google + Facebook Ads και Social Media που θα αναλάβουν τη διαχείριση του eshop της επιχείρησης.

Οι ζητούμενες γνώσεις, καλύπτουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση ενός eshop.

Μπορεί όμως ένας υπάλληλος να κάνει επαγγελματική δουλειά σε όλους αυτούς τους τομείς;

Διαχείριση eshop από ομάδα επαγγελματιών

Αν και ουσιαστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν διαφέρει από φυσικό κατάστημα καθώς είναι ένας ακόμα δίαυλος πωλήσεων, ωστόσο η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αρκετά περίπλοκη. Χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, διαρκής παρακολούθηση και προσπάθεια.

Οι γνώσεις σας από την ως τώρα ενασχόλησή σας με φυσικό κατάστημα δεν μπορούν να σας προσφέρουν πολλά για τη σωστή διαχείριση του e-shop σας. Η γνώση των αναγκών του πελάτη από κάθε προϊόν μπορεί να είναι πολύ σημαντική και στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά όχι αρκετή.

Στη διαχείριση eshop, απαιτούνται πολλές και εξειδικευμένες γνώσεις. Τεχνικές γνώσεις για το CMS, το Server αλλά και κώδικα. Κατανόηση των εργασιών SEO βελτιστοποίησης. Γραφιστικές γνώσεις για τη δημιουργία γραφικών και επεξεργασίας εικόνων. Γνώσεις χειρισμού των διαφημιστικών πλατφορμών και πολλά άλλα που θα συναντάτε στην πορεία σας.

Η πρόσληψη ενός υπαλλήλου δεν είναι αρκετή. Ίσως βρείτε υπάλληλο που κοστίζει λιγότερα από την υπηρεσία που προσφέρουμε για τη διαχείριση eshop. Ωστόσο δε θα σας αποφέρει αυτά που περιμένατε.

Διαχείριση eshop από ομάδα επαγγελματιών

Τελικά το κόστος για να έχετε επαγγελματικές υπηρεσίες που θα καλύψουν όλους τους τομείς σωστής λειτουργίας και διαχείρισης eshop θα υπερβεί κατά πολύ το κόστος των υπηρεσιών μας.

Στη FrontPage, είμαστε ομάδα επαγγελματιών, ο καθένας στο χώρο του. Διαφημιστές με πιστοποίηση στις πλατφόρμες της Google και του Facebook, γραφίστες, developers, συγγραφείς περιεχομένου. Μια ομάδα που μπορεί να σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες σε κάθε τομέα που αφορά τη διαχείριση του e-shop.

Η υπηρεσία διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων σας προσφέρει την ελευθερία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με το φυσικό σας κατάστημα, τα προϊόντα σας και τις παραγγελίες.

Ξεκινήστε σήμερα τη συνεργασία μαζί μας. Είμαστε σε θέση να καταφέρουμε αυτά που ονειρεύεστε από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η διαχείριση eshop παρέχει

Η υπηρεσία διαχείρισης eshop έχει διαμορφωθεί ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνοπτικά η διαχείριση eshop αναλαμβάνει:

Content

Ρύθμιση παραμέτρων, επεξεργασία & εισαγωγή προϊόντων, δημιουργία άρθρων & γραφικών.

Social

Δημοσίευση περιεχομένου και πελατειακή υποστήριξη σε Facebook, Instagram, Twitter και Youtube στην ώρα του.

Προωθηση

Δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας σε Google, Facebook, Instagram, Twitter.

Λειτουργια

Επιτήρηση σωστής λειτουργιάς και συντήρηση του CMS και του Server. Αναβαθμίσεις λογισμικού.

Διαχείριση περιεχόμενου eshop

Η διαχείριση των προϊόντων του eshop απαιτεί διαρκή επεξεργασία των παραμέτρων τους

Διαχείριση προϊόντων

Η διαχείριση των προϊόντων του eshop απαιτεί διαρκή επεξεργασία των παραμέτρων για ρύθμιση νέων τιμών, εκπτώσεις, προσφορές κ.α. Επίσης απαιτούνται αλλαγές χαρακτηριστικών, περιγραφών αλλά και εισαγωγή νέων προϊόντων, όπου είναι απαραίτητες εργασίες ψηφιοποίησης (φωτογραφίση, σκανάρισμα ή βιντεοσκόπιση) αλλά και γραφιστικές εργασίες.


Η συγγραφή άρθρων για ομάδες προϊόντων με σκοπό την προώθηση τους στα Social Media, το newsletter και τη SEO βελτιστοποίηση του e-shop είναι μια αναγκαία εργασία.

Συγγραφή άρθρων

Η συγγραφή άρθρων για ομάδες προϊόντων με σκοπό την προώθηση τους στα Social Media, το newsletter και τη SEO βελτιστοποίηση του e-shop είναι μια αναγκαία εργασία. Η συγγραφή γίνεται μετά από έρευνα για τα κατάλληλα keywords αναζήτησης και χρησιμοποιούνται αυθεντικά κείμενα και γραφικά.


Η υπηρεσία διαχείρισης eshop, αναλαμβάνει την ψηφιοποίηση των προϊόντων με φωτογράφηση, σκανάρισμα κατάλογου και όπου χρειάζεται δημιουργία βίντεο

Ψηφιοποίηση προϊόντων & Photoshop

Κάθε προϊόν στο eshop, συνοδεύεται από τα απαραίτητα ψηφιακά αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο κ.α.) Η υπηρεσία διαχείρισης eshop, αναλαμβάνει την ψηφιοποίηση των προϊόντων με φωτογράφηση, σκανάρισμα κατάλογου και όπου χρειάζεται δημιουργία βίντεο. Τα αρχεία που παράγονται θα χρησιμοποιηθούν στο eshop, τα social media, τα άρθρα και τις διαφημιστικές καμπάνιες.

Η διαχείριση eshop αναλαμβάνει πλήρως τα social media της επιχείρησης αλλά και τη δημιουργία τους αν δεν υπάρχουν.

Διαχείριση των Social Media του e-shop

Η διαχείριση eshop αναλαμβάνει πλήρως τα social media της επιχείρησης αλλά και τη δημιουργία τους αν δεν υπάρχουν. Το περιεχόμενο ανεβαίνει προσαρμοσμένο και στην ώρα του στα δίκτυα:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Επιπλέον δημιουργούμε FaceBook Store για το e-shop και διαχειριζόμαστε την επικοινωνία και τη φήμη της επιχείρισης στα Social Networks.

Διαχείριση Προώθησης E-shop

Η διαχείριση eshop εξασφαλίζει on-page SEO βελτιστοποίηση με διορθώσεις που περιλαμβάνουν και τον κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

On-page SEO & Content Marketing

Η διαχείριση eshop εξασφαλίζει on-page SEO βελτιστοποίηση με διορθώσεις που περιλαμβάνουν και τον κώδικα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιπλέον, γίνεται έρευνα για τα keywords που χρησιμοποιεί ο ανταγωνισμός και τα keywords που θα χρησιμοποιηθούν στο μάρκετινγκ περιεχομένου με τη δημιουργία άρθρων.

Η υπηρεσία για τη διαχείριση eshop εξασφαλίζει με τη βοήθεια της ομάδας copywriting, τη δημιουργία ελκυστικών μηνυμάτων για χρήση τους στις διαφημίσεις της Google

Διαφήμιση Google & YouTube

Η υπηρεσία για τη διαχείριση eshop εξασφαλίζει με τη βοήθεια της ομάδας copywriting, τη δημιουργία ελκυστικών μηνυμάτων για χρήση τους στις διαφημίσεις της Google, ενώ δημιουργούνται landing pages για κάθε καμπάνια. Επίσης μπορεί να γίνει παραγωγή video διαφημίσεων για προβολή τους στα βίντεο του YouTube.

Προώθηση ιστοσελίδων στα social media (Social Media Marketing)

Διαφήμιση Facebook & Istagram

Το γραφιστικό τμήμα της διαχείρισης eshop, σχεδιάζει γραφικά που θα τραβήξουν την προσοχή των χρηστών του Facebook και του Instagram ενώ το τμήμα copyrwiting δημιουργεί περιεχόμενο με δυνατότητα να γίνει viral κάνοντας την υπηρεσία διαχείρισης e-shop ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιχείριση.

Η ομάδα που εργάζεται για τη διαχείριση του e-shop φροντίζει για τη δημιουργία λίστας newsletter

Διαχείριση Email Marketing

Η ομάδα που εργάζεται για τη διαχείριση του e-shop φροντίζει για τη δημιουργία λίστας newsletter καθώς και τη δημιουργία αλλά και την προώθηση των ενημερωτικών δελτίων στους χρήστες.

Παρακολούθηση της Απόδοσης της Διαφήμισης

Παρακολούθηση & Διαχείριση της Απόδοσης της Διαφήμισης του eshop

Με χρήση της πλατφόρμας Analytics της Google από τη μια γίνεται καταγραφή και παρακολούθηση της απόδοσης κάθε διαφημιστικού διαύλου ενώ διεξάγονται και A/B tests για βελτίωση της απόδοσης.

Διαχείριση Λειτουργίας E-shop

Η υπηρεσία αναλαμβάνει να απαντά στα σχετικά με τα προϊόντα ερωτήματα των πελατών

Υποστήριξη Πελατών

Εξασφαλίστε την υποστήριξη των πελατών σας χωρίς να σπαταλήσετε ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σας με τη χρήση της υπηρεσίας διαχείρισης eshop. Η υπηρεσία διαχείρισης αναλαμβάνει να απαντά στα σχετικά με τα προϊόντα ερωτήματα των πελατών σας μέσω email και social networks.

Η υπηρεσία για τη διαχείριση eshop μπορεί να αναλάβει την παρακολούθηση των παραγγελιών

Διαχείριση Παραγγελιών eshop

Η διαχείριση των παραγγελιών του eshop ίσως είναι η εργασία που θέλετε να αναλάβετε εξ’ολοκλήρου, ωστόσο η υπηρεσία για τη διαχείριση eshop μπορεί να αναλάβει την παρακολούθηση των παραγγελιών και να ενημερώνει το τμήμα αποστολών της επιχείρησης με τις νέες παραγγελίες και τα στοιχεία τους.

Συντήρηση CMS

Συντήρηση & Διαχείριση eshop CMS

Συντήρηση και διαχείριση του CMS με το οποίο είναι κατασκευασμένο το eshop σας (WooCommerce, Magento, OpenCart, PrestaShop) με τα τελευταία updates του αλλά και custom plugins όπως και προσαρμογές στον κώδικα.

Με τη διαχείριση eshop εξασφαλίζεται πως και ο server σας λειτουργεί άριστα

Διαχείριση eshop Server

Η καλή λειτουργία του CMS και του server σας (μόνο Linux) είναι πολύ σημαντικές καθώς εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του eshop. Με τη διαχείριση eshop εξασφαλίζεται πως και ο server σας λειτουργεί άριστα, αποδίδοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Τιμές Διαχείρισης eshop

Η υπηρεσία για τη διαχείριση eshop είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σχεδιάσαμε έτοιμα πακέτα διαχείρισης των οποίων η τελική μηνιαία τιμή διαμορφώνεται από το μέγεθος του eshop.

Τα χαρακτηριστικά των πακέτων διαχείρισης eshop

ΧαρακτηριστικάSMALLMEDIUMLARGEXLARGE
Μέγεθος eshopΈως 100 προϊόνταΈως 200 προϊόνταΈως 500 προϊόνταΜε 500+ προϊόντα
eShop CMS
Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση eshop σε WooCommerce, OpenCart, Magento, PrestaShop
Διαχείριση προϊόντων
Ρύθμιση παραμέτρων, επεξεργασία & εισαγωγή νέων προϊόντων. Περιλαμβάνει φωτογραφίσεις, κείμενα κλπ.
Διαχείριση παραγγελιών
Διαχείριση των παραγγελιών και άμεση αποστολή τους στο τμήμα αποστολών της επιχείρησής σας
Διαχείριση περιεχομένου
Δημιουργία περιεχομένου, άρθρων. Περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά photoshop, banners κ.λ.π.
Marketing Περιεχομένου
Δημιουργούμε πρωτότυπο περιεχόμενο βασισμένο σε έρευνα φράσεων-κλειδιών.
1 άρθρο/μήνα3 άρθρα/μήνα6 άρθρα/μήνα10 άρθρα/μήνα
On-page SEO
Φροντίζουμε και βελτιώνουμε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας το on-page SEO του eshop.
Διαχείριση Social Media
Πλήρη διαχείριση των social media (Facebook, Instagram, Twitter) με δημοσιεύσεις των άρθρων, δημιουργία facebook store και απαντήσεις στους χρήστες.
Διαχείριση Διαφήμισης
Δημιουργία και διαχείριση της διαφημιστικής καμπάνιας σε Google, Facabook, Instagram, Youtube, Twitter
1/μηνα3/μηνα6/μηνα10/μηνα
Υποστήριξη πελατών
Υποστήριξη των πελατών του eshop με email ή και τηλεφωνική γραμμή.
Email + Social networksEmail + Social networksEmail + Social networksEmail + Social networks
Συντήρηση CMS
Συντήρηση της CMS πλατφόρμας με την οποία είναι κατασκευασμένη του eshop.
Συντήρηση Server (Linux)
Συντήρηση του server που φιλοξενεί το eshop.
1075€/μήνα1475€/μήνα1875€/μήνα2175€/μήνα
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕΞΕΚΙΝΗΣΤΕΞΕΚΙΝΗΣΤΕΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπηρεσία διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης... Εργαζόμαστε για την γρήγορη απακατάστασή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης. Εργαζόμαστε για την γρήγορη επαναφορά τους.

Γραφτείτε  στο newsletter για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα και τις προσφορές μας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB

όχι, ευχαριστώ!

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top