Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Στο μάρκετινγκ διαδικτύου, η βελτιστοποίηση μετατροπών ή η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO) είναι ένα σύστημα για την αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών σε έναν ιστότοπο που μετατρέπεται σε πελάτες ή γενικότερα, αναλαμβάνει οποιαδήποτε επιθυμητή ενέργεια σε μια ιστοσελίδα. Η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των διαφημιζόμενων διαφημίσεων αναζήτησης, των σελίδων προορισμού και του συνολικού σχεδιασμού ιστότοπων για την αύξηση του ποσοστού μετατροπών.
Η CRO κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα επειδή θεωρείται ως τρόπος αύξησης των κερδών από τις πωλήσεις χωρίς να αυξάνετε τις διαφημιστικές σας δαπάνες.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Τι είναι η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Τι είναι η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των διαφημιζόμενων διαφημίσεων αναζήτησης, των σελίδων προορισμού και του συνολικού σχεδιασμού ιστότοπων για την αύξηση του ποσοστού μετατροπών.
Η CRO κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα επειδή θεωρείται ως τρόπος αύξησης των κερδών από τις πωλήσεις χωρίς να αυξάνετε τις διαφημιστικές σας δαπάνες.

Τι είναι μετατροπή

Μια μετατροπή είναι η συγκεκριμένη ενέργεια που θέλετε να κάνει ο επισκέπτης στον ιστότοπο ή τη σελίδα προορισμού σας, όπως:

Αγορά
Κλικ σε κουμπί ή σύνδεσμο
Εγγραφή
Κατέβασμα προσπέκτους
Παραπομπή σε φίλο
Προσέγγιση μιας ιδιαίτερης σελίδας

Τι είναι η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών;

Η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών είναι μια τέχνη της δημιουργίας όλο και περισσότερων δυνητικών πελατών από το στοχευμένο κοινό. Η βελτιστοποίηση μετατροπής κάνει τους πελάτες σας να σηκώνουν το τηλέφωνο και να ζητούν προσφορά. Η βελτιστοποίηση μετατροπής τους κάνει να κάνουν κλικ στο κουμπί “αγορά” τώρα αντί να αφήσουν την καρτέλα ανοιχτή για αργότερα.
Με τη βελτιστοποίηση ή τη βελτίωση του ποσοστού μετατροπής ιστού, μπορείτε να κάνετε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν περισσότερες ενέργειες χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για να προσελκύσετε περισσότερες επισκέψεις στη σελίδα προορισμού ή στον ιστότοπό σας.

Τι είναι η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών;

Πως το κάνουμε

Χρηστικότητα
Ιστοσελίδας

Αύξηση της πελατειακής σας βάσης και του ποσοστού μετατροπών στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες χρηστικότητας του ιστότοπού μας

Βελτίωση Εμφάνισης

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό περιβάλλον πωλήσεων για τον ιστότοπό σας που θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να κάνουν μετατροπή

Λειτουργία
Μετατροπών

Μπορούμε να αναλύσουμε τη διοχέτευση μετατροπών και να κάνουμε βελτιώσεις για να αυξήσουμε το ποσοστό μετατροπών

Βελτιστοποίηση
Σελίδας

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης σελίδας προορισμού μας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό σας για καλύτερα ποσοστά μετατροπών

A/B SPLIT Testing

Εκτελούμε πειράματα δοκιμών AB που στοχεύουν τις σελίδες που θα σας δώσουν τη μεγαλύτερη αύξηση

Η προσέγγιση μας

Αρχικά, γνωρίζουμε την επιχείρησή σας και τους στόχους σας, ώστε να μπορούμε να καθορίσουμε ποια θα είναι η καλύτερη στρατηγική για τη δημιουργία ή τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών.
Ως εταιρεία βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών, οι δοκιμές A / B βάσει δεδομένων και οι περαιτέρω βελτιώσεις UX επιδιώκουν να βελτιώνουν συνεχώς τα ποσοστά μετατροπών, να αυξάνουν τη βάση δεδομένων των επαφών σας και τα έσοδα.
Αναλύουμε τα αποτελέσματα από τα πειράματά μας για να καταλάβουμε εάν η υπόθεσή μας ήταν σωστή. Εάν έχει επιτευχθεί στατιστική σημασία και η υπόθεσή μας είναι σωστή, αναπτύσσουμε την επιτυχή παραλλαγή της σελίδας προορισμού σας. Εάν όχι, δοκιμάζουμε μια νέα υπόθεση και εκτελούμε ξανά ολόκληρη τη διαδικασία.

Α/Β δοκιμές για τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών

Οι τιμές μας

Τα πακέτα CRO βασίζονται στον απαιτούμενο αριθμό σελίδων και δοκιμών. Τα προγράμματά μας ξεκινούν από 200€ το μήνα. Ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση του έργου σας, θα αναπτυχθεί μια προσαρμοσμένη πρόταση για να καλύψει τις ανάγκες σας. Όλες οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες.

Scroll to Top