Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, τα κοινωνικά μέσα, επιτρέπουν στις εταιρείες να προσεγγίζουν τους πελάτες τους όπου κι αν βρίσκονται, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τις επωνυμίες τους και επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση.

Διαφήμιση στα social media

Οι υπηρεσίες μας στο social media marketing

Ανάπτυξη στρατηγικής

Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών συμβούλων κοινωνικών μέσων υψηλής αξίας μέσω των οποίων σας βοηθάμε να επιτύχετε απτά αποτελέσματα από τις δραστηριότητες των κοινωνικών μέσων.

Διαχείριση διαφήμισης

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram) έχει αποδειχθεί ότι επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχείρησης. Με τη διαφήμιση μέσω των κοινωνικών μέσων, το 100% των πελατών μας έχουν δει αποτελέσματα.

Δημιουργία περιεχομένου

Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών συγγραφής και δημοσίευσης άρθρων για τα social media. Το αυθεντικό και ποιοτικό περιεχόμενο θα βοηθήσει την προβολή της επιχείρησης

Τι είναι το Social Media Marketing;

Τι είναι το Social Media Marketing;

Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, ή SMM, είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί διάφορα δίκτυα κοινωνικών μέσων (πχ.: facebook, instagram, twitter κ.λ.π) προκειμένου να επιτύχει στόχους επικοινωνίας μάρκετινγκ και επωνυμίας. Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων καλύπτει κυρίως δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την κοινή χρήση περιεχομένου, βίντεο και εικόνων για σκοπούς μάρκετινγκ, καθώς και διαφημίσεις κοινωνικών μέσων επί πληρωμή.


Γιατί χρειάζεστε υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων;

Εάν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα άλλων τεχνικών μάρκετινγκ – συμπεριλαμβανομένου του SEO και του SEM – βοηθώντας στη δημιουργία φυσικών συνδέσμων (backlinks) και ενισχύοντας την επισκεψιμότητα, την ευαισθητοποίηση, την αναγνώριση της επωνυμίας και την καλή θέληση. Εάν έχετε μπερδευτεί με τη στρατηγική, τη διαχείριση ή τη διαφήμιση των κοινωνικών μέσων, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία σας, οι πελάτες σας χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να τους διατηρείτε αφοσιωμένους και συνδεδεμένους με την επωνυμία σας, ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

Υπάρχουν άτομα που αναζητούν την εταιρεία σας.

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν γι ‘αυτό και αναζητούν εταιρείες που το παρέχουν. Η υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμετάσχει στη συζήτηση και να δημιουργήσει νέους δυνητικούς πελάτες.

Οι άνθρωποι μιλούν για την εταιρεία σας στα κοινωνικά μέσα.

Πρέπει να ακούσετε τι λένε οι πελάτες σας για την εταιρεία σας στα κοινωνικά μέσα και να απαντήσετε στις ανησυχίες τους. Οι υπηρεσίες διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικεντρώνονται στην ανάδειξη των θετικών πτυχών του τι έχει να προσφέρει η εταιρεία σας και απάντηση ειλικρινά σε αρνητικά σχόλια.

Οι εταιρείες αξίζουν ειδική διαχείριση κοινωνικών μέσων.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διευθυντές μάρκετινγκ δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Κάθε μέλος της εταιρείας μας έλαβε την πιστοποίησή του στη διαχείριση των κοινωνικών μέσων και η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και μια νέα βάση πελατών.

Η Διαδικασία μας

Ανάπτυξη Στρατηγικής

Διαφημιστική
Διαχείριση

Διαχείριση
Κοινότητας

Αποτελεσματικό
Περιεχόμενο

Στατιστικά &
Αναφορές

Γραφτείτε  στο newsletter για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα και τις προσφορές μας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB

όχι, ευχαριστώ!

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top