Σχεδιασμός ιστοσελίδων από επαγγελματίες website designers

Σχεδιασμός ιστοσελίδων που προβάλουν το εμπορικό σας σήμα ενώ συγχρόνως ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να αγοράσουν ή να προβούν σε άλλες αλληλεπιδραστικές ενέργειες. Παρέχουμε standart υπηρεσίες UX website design ιστοσελίδας για κάθε website που αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε.

Θέλετε website ή eshop γρήγορα και οικονομικά ;

Σχεδιασμος ιστοσελιδων - Web Design - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας που μεγιστοποιεί την απόδοση της

Σήμερα, στον ψηφιακό κόσμο του διαδικτύου, η ιστοσελίδα σας (website,e-shop) είναι η πρώτη επαφή του πελάτη με την επιχείρησή σας.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη της, σε ποσοστό που φτάνει το 95%, έχει να κάνει με τo σχεδιασμό της ιστοσελίδας, ή αλλιώς website design. Χωρίς δυσκολία συμπεραίνουμε πως ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει σοβαρή επίδραση στην επιχείρησή.

Ούτε είναι τυχαίο που οι μεγάλες εταιρείες φροντίζουν να διατηρούν πάντα “φρέσκο” το design των ιστοσελίδων τους. Γνωρίζουν πως ένας ανανεωμένος σχεδιασμός μπορεί να τους αποφέρει αύξηση έως και 200% στις αλληλεπιδράσεις.

Στη FrontPage το γνωρίζουμε καλά αυτό. Αν και είμαστε νέα εταιρεία website design, η εμπειρία μας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι ήδη 20 ετών. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα που θα αποδώσει.

Επενδύστε στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας με τις υπηρεσίες website design της FrontPage

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν αφορά μόνο το γραφιστικό μέρος τους (UI). Είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν έως ότου η ιστοσελίδα να εμφανιστεί online. Στη FrontPage ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, γίνεται από μια ομάδα επαγγελματιών, που καθένας τους αναλαμβάνει το δικό του κομμάτι εξειδίκευσης.

Όταν θα επενδύσετε στη FrontPage για τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, πρέπει να γνωρίζετε πως θα εργαστούν: έμπειρος digital marketer, δημιουργικός website designer, εξειδικευμένος web developer. Αυτή η ομάδα θα σας παραδώσει ιστοσελίδα που:

Είναι μοναδική
Έχει σχεδίαση (UI) προσαρμοσμένη στην επωνυμία και το λογότυπο
Έχει responsive σχεδιασμό (εμφανίζεται χωρίς πρόβλημα σε κινητά κ.α συσκευές)
Έχει κώδικα γραμμένο σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα SEO
Είναι ασφαλής (HTTPS)

Βέβαια έχετε την επιλογή να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες στον βασικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Π.χ: μπορείτε να προσθέσετε σύνδεση με βάση δεδομένων, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.α. λειτουργίες.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με ξεκάθαρες τιμές

Όταν θα αναθέσετε στην FrontPage το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας να είστε 100% σίγουροι πως δε θα υπάρχουν κρυμμένα κόστη. Οι τιμές για τις υπηρεσίες website design που δίνουμε είναι οι τελικές τιμές. Ξεκάθαρα, χωρίς εκπλήξεις.

Αν θέλετε να μάθετε πόσο περίπου θα κοστίσει η σχεδίαση ιστοσελίδας με τη FrontPage, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμής ή επικοινωνήστε μαζί μας. Από το “κομπιουτεράκι” υπολογισμού τιμής ιστοσελίδας, δε θα πάρετε τελική τιμή αλλά εκτίμηση.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων της FrontPage;

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων της FrontPage προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Έχετε απόλυτη ελευθερία και γι’αυτό μπορείτε να διαμορφώσετε στο παραπάνω εργαλείο, website design βασισμένο στους στόχους και φυσικά τον προϋπολογισμό σας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

Βελτιστοποίηση SEO

Όταν ο σχεδιασμός ή επανασχεδιασμός ιστοσελίδας γίνεται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), ένα τμήμα της στρατηγικής digital marketing εφαρμόστηκε και το website έχει εξ’αρχής καλύτερη απόδοση.

Μοναδικά σχεδιασμένες σελίδες

Με την υπηρεσία σχεδίασης ιστοσελίδων της FrontPage, μπορείτε να ζητήσετε από τον website designer να δημιουργήσει διαφορετικές σελίδες περιεχομένων με μοναδικό σχεδιασμό. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας ο σχεδιασμός ιστοσελίδων της FrontPage θα είναι ικανός να προσελκύσει,ενημερώσει και παρακινήσει τους επισκέπτες να προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως αγορά,συμπλήρωση μιας φόρμας, εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο κ.α.

Αυθεντική σχεδίαση UI

Είναι εξαιρετικά σημαντικό η σχεδίαση να είναι αυθεντική και προσαρμοσμένη στην επιχείρηση. Αν και στο εργαλείο υπολογισμού τιμής εμφανίζονται τέσσερις επιλογές, στην πραγματικότητα είναι απεριόριστες. Ο website designer που θα αναλάβει τον οπτικό σχεδιασμό στο website μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε απαίτηση.

Copywriting περιεχομένων

Το περιεχόμενο είναι αυτό που θα απογειώσει την ιστοσελίδα σας. Η συγγραφή περιεχομένου είναι μια υπηρεσία που παρέχουμε μαζί με την υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδας. Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα 75 συγγραφέων που μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά κείμενα για κάθε είδος. Δεν υπάρχει περιορισμός στην κατηγορία συγγραφής καθώς η ομάδα μας απαρτίζεται και από επιστήμονες που μπορούν να γράψουν εξειδικευμένα κείμενα.

Responsive design

Δεν θα μπορούσε ο σχεδιασμός ιστοσελίδας να μην είναι συμβατός με κάθε είδους συσκευή. Ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια βασική επιλογή στην υπηρεσία website design καθώς θα επιτρέψει την ομαλή πρόσβαση σε όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα με κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Ενσωμάτωση βάσης δεδομένων

Η ενσωμάτωση βάσης δεδομένων θα χρειαστεί πχ. αν θέλετε να διαχειρίζεστε τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας. Στον υπολογιστή τιμής υπάρχουν τρείς επιλογές. Αν δεν γνωρίζεται ποια από αυτές θα ταιριάξει στην περίπτωσή σας επικοινωνήστε μαζί μας. Το σίγουρο είναι πως ο developer που θα αναλάβει την ενσωμάτωση θα εξασφαλίσει πως η βάση δεδομένων θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου

Εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν τρεις επιλογές για να επιλέξουν: Βασική, Προχωρημένη και Επιχειρηματική.

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένων (CMS)

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα της ιστοσελίδας. Όποιο κι αν είναι το είδος, ηλεκτρονικό eshop ή ενημέρωτικό website, το CMS είναι αυτό που θα επιτρέψει την εύκολη διαχείριση των περιεχομένων.

Web Design Services

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας
Γρήγορος & Οικονομικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Στην FrontPage, παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικού website design. Μπορείτε να πάρετε μια εκτίμηση της τιμής σχεδιασμού ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας το εργαλείο υπολογισμού τιμής ή να επικοινωνήσετε τώρα μαζί μας.

Scroll to Top