Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων CMS και website development με στρατηγική και μοντέρνα σχεδίαση. Κατασκευή website για επιχειρήσεις που ζητούν πραγματική απόδοση από την online παρουσία τους.

Κατασκευή ιστοσελίδων με εμπνευσμένο σχεδιασμό και προσιτή τιμή κατασκευής

Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Κατασκευή website και επανασχεδιασμός ιστοσελίδων με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (WordPress, Joomla, Drupal) ή κατά παραγγελία.

Content Management Systems

CMS Website

Οικονομική και γρήγορη κατασκευή ιστοσελίδων CMS όπως τα WordPress, Joomla, Drupal.

Website Development

Custom Website

Ποιοτικό website development στην κατασκευή ιστοσελίδων με ιδαίτερες απαιτήσεις.

Website Redesign

Επανασχεδιασμός

Νέα μοντέρνα επανασχεδίαση ιστοσελίδας χωρίς να χαθεί κάνενα ποιοτικό στοιχείο SEO.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι η προεργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν ξεκινήσει η σχεδίαση και κατασκευή της ιστοσελίδας και αποτελεί το Α και το Ω για τη σωστή δόμηση και αποδοτική λειτουργία της.


Website UI Design

Website UI Design

Σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη (User Interface) προσαρμοσμένη στην επωνυμία της επιχείρισης, βασισμένη στα τελευταία σχεδιαστικά πρότυπα.


UX κατασκευή ιστοσελίδων

UX κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν εξ’ αρχής την καλύτερη εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες σας (UX από το User Experience).


Κατασκευή ιστοσελίδας με μοναδικό website UI design

O μοναδικός-αυθεντικός design σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι σημαντικός, γιατί εκτός από την online ανάδειξη της εμπορικής επωνυμίας, συμβάλει θετικά και στις ενέργειες βελτιστοποίησης SEO.

Ο μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδων εξασφαλίζει την αποκλειστικότητα, την μοναδικότητα που ζητά η Google και ο online καταναλωτής. Εξασφαλίζει επίσης πως κανένα άλλο website στο internet δεν θα έχει ίδια οπτική σχεδίαση και html κώδικα ίδια με του δικού σας website.

Γρήγορες ιστοσελίδες

Στην Frontpage, κατασκευάζουμε πρωτότυπες και ταχύτατες ιστοσελίδες είτε πρόκειται για κατασκευή με χρήση κάποιου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου είτε για custom ιστοσελίδες. Θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι μοναδική και θα την προβάλουμε στις οθόνες των πελατών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού γράφουμε ποιοτικό κώδικα κατά τη διάρκεια του development και χρησιμοποιούμε ισχυρότατες τεχνικές υποδομές για να στηρίξουν τη λειτουργία μετά την παράδοση.

Υποστήριξη σε κάθε βήμα

Η επιτυχία ενός website αρχίζει με το σωστό domain name, βασίζεται στον πρωτότυπο σχεδιασμό και την καλή λειτουργία και εξαρτάται από τις μηχανές αναζήτησης και τη διαφήμιση. Στη FrontPage αναλαμβάνουμε τόσο την εύρεση του κατάλληλου domain name, όσο και την επίβλεψη του server σας καθώς και την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας, δε θα νιώσετε ούτε στιγμή χωρίς υποστήριξη. Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Ειδικά οι επιχειρηματίες που γνωρίζουν πως η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια επένδυση από την οποία περιμένουν πραγματική απόδοση να είναι σίγουροι πως δίπλα τους έχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Όταν περιμένεις πολλούς πελάτες στο online μαγαζί σου, πρέπει να έχεις τις υποδομές για να τους εξυπηρετήσεις αλλά και τους ανθρώπους να τις χειριστούν .

Οι ιστότοποι που παράγουμε είναι καθαροί και φρέσκοι, κάθε ένας με μοναδικό σχεδιασμό. Επιπλέον, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ιστότοποί μας πληρούν τα πρότυπα προσβασιμότητας που απαιτούνται από το World Wide Web Consortium. Οι ιστότοποί μας δοκιμάζονται στα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης.

Στη Frontpage, γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία είναι απαραίτητη σε κάθε βιομηχανία, προκειμένου να προσελκύσει και να κερδίσει τους πελάτες. Παράλληλα καταλαβαίνουμε πως δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις ανάγκη από έναν πολύπλοκο δικτυακό τόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους. Εμείς λοιπόν προτείνουμε σαν γρήγορη, αξιόπιστη και οικονομική λύση τις κατασκευές ηλεκτρονικών καταστημάτων και eshop με χρήση του WordPress. Ωστόσο οι επιλογές και οι τιμές κατασκευής ιστοσελίδων ποικίλουν! Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας σήμερα!

Υπολογισμός τιμής κατασκευής ιστοσελίδων

ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙΜΗΣ

0$

Ευχαριστούμε! θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

Χρησιμοποιήστε το “κομπιουτεράκι” υπολογισμού τιμής σχεδιασμού ιστοσελίδας για να λάβετε άμεσα μια εκτίμηση του τελικού κόστους. Η τελική τιμή μπορεί να διαφέρει ως και +-30 τις εκατό. Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας και πιέστε “ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΙΜΗ”.


Πρέπει να επιλέξετε κάτι για να συνεχίσετε

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Υπολογίζουμε την τιμή σχεδιασμού, με μια απόκλιση που μπορεί να φτάσει το +-30% σε:

Περιγραφή Πληροφορίες Ποσότητα Τιμή
Έκπτωση :
Σύνολο :

ΣΤΕΛΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ EMAIL

Δωρεάν με την κατασκευή ιστοσελίδας

Αναγκαίες υπηρεσίες που θα δώσουν “ζωή” στον ιστότοπο μετά τη σχεδίαση και ανάπτυξη του και παρέχονται δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια σε κάθε νέο πελάτη μας.

Website & Eshop

Hosting & Server

Εγγυημένη με 99,9% uptime shared φιλοξενία σε ταχύτατους servers για να λειτουργεί το website χωρίς προβλήματα.

Όνομα τοποθεσίας

Domain Names

Το domain name είναι η διεύθυνση της επιχείρισης στο διαδίκτυο και παίζει σημαντικό ρόλο στην online πορεία των ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων με τη FrontPage

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες, εδώ και 20 χρόνια. Έχουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε ιστοσελίδες που λειτουργούν άριστα και παράγουν αποτελέσματα.

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης... Εργαζόμαστε για την γρήγορη απακατάστασή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης. Εργαζόμαστε για την γρήγορη επαναφορά τους.

Γραφτείτε  στο newsletter για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα και τις προσφορές μας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB

όχι, ευχαριστώ!

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top
Scroll to Top