Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress παρέχοντας πλήρη υποστήριξη μετά την κατασκευή με διαχείριση υποδομών, λογισμικού και SEO βελτιστοποίηση.

Οφέλη από την κατασκευή WordPress ιστοσελίδας

Η δημιουργία ιστοσελίδων WordPress προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μπορεί να αποδώσει εντυπωσιακές ιστοσελίδες. μπορεί να διαμορφωθεί λειτουργικά με τη χρήση πρόσθετων (plugins) και εμφανισιακά με τη χρήση έτοιμων σχεδιαστικών προτύπων (themes ή templates). Με το WordPress μπορούμε να κατασκευάσουμε από eshop με WooCommerce, μέχρι B2B πλατφόρμες και εξειδικευμένες online εφαρμογές.

Μη ξεχνάτε πως το WordPress είναι ο κυρίαρχος της αγοράς καθώς χρησιμοποιείται από το 38% των website που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Για όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, εστιάζουμε πάντα στη δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Αξιοπιστία κατασκευής και λειτουργίας

Το WordPress είναι το CMS που ελέγχει το 60% της συγκεκριμένης αγοράς. Το Joomla είναι δεύτερο στη λίστα, με ποσοστό 12 φορές μικρότερο από το WP. Επιπλέον το WordPress τροφοδοτεί το 38% όλων των ιστότοπων παγκοσμίως. Και αν δε σας ενδιαφέρουν οι αριθμοί που είναι απλώς συγκλονιστικοί, σκεφτείτε πως μεγάλοι ιστότοποι όπως το TED, το TechCrunch, το UPS και το CNN χρησιμοποιούν το WordPress. Λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι χρησιμοποιείται από περίπου το ένα τρίτο των ιστότοπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σε “καλά χέρια” εάν το χρησιμοποιείτε κι εσείς.

SEO κ’ WordPress

Ένας από τους παράγοντες που επέτρεψαν στο WordPress να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά των CMS, είναι το γεγονός πως διαθέτει εκείνα τα χαρακτηριστικά (πχ. permalinks, titles, descriptions) που χρειάζεται κάθε εταιρεία SEO για να ξεκινήσει βελτιστοποίηση ιστοτόπου. Σε συνδυασμό με τα templates μας και ποιοτικό περιεχόμενο, μπορεί να κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κλπ) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευκολία Χρήσης

Το WordPress είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης του μπορεί με ευκολία να διαχειριστεί το περιεχόμενο ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος. Με την ίδια ευκολία μπορεί να προσθέσει επιπλέον λειτουργίες χρησιμοποιώντας plugins. Επίσης, με ενα καλό template μπορεί να διαμορφωθεί το frontend design, χωρίς να απαιτείται γνώση HTML, CSS ή άλλης γλώσσας προγραμματισμού.

Ιστοσελίδα WordPress με αυθεντικό & μοναδικό σχεδιασμό

Με το WordPress μπορούμε και κατασκευάζουμε εντυπωσιακό website. Με το WordPress μπορούμε να σχεδιάσουμε μοναδικές – αυθεντικές ιστοσελίδες. Η μοναδικότητα στο διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο. Έχει επίδραση τόσο στην εμπειρία του χρήστη όσο και στο SEO και την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η μοναδικότητα μιας ιστοσελίδας δεν έχει να κάνει μόνο με τις φωτογραφίες και τα κείμενα που χρησιμοποιούνται στα περιεχόμενά της. Μια ιστοσελίδα θα χαρακτηριστεί μοναδική, αυθεντική όταν και ο κώδικας της δεν χρησιμοποιείται κάπου αλλού.

Responsive & Retina Ready σχεδιασμός ιστοσελίδων WordPress

Το design ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές προβολής. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες μπορούν να γίνουν πελάτες, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Ο ανταποκρίσιμος σχεδιασμός (Responsive Design) εξασφαλίζει τη σωστή προβολή του site σε όλες τις συσκευές: desktop, laptop, tablet & mobile. Οι συσκευές με μικρότερη οθόνη, εμφανίζουν περισσότερα εικονοστοιχεία ανά τετραγωνική ίντσα, με αποτέλεσμα τις πιο ευκρινείς εικόνες

Πως Γίνεται η Ανάπτυξη Ιστοσελίδων με WordPress στη FrontPage;

Στη FrontPage, η ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Η διαδικασία για την κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress ξεκινά με τη διαδικασία σχεδίασης και με την διατύπωση των στόχων της επιχείρησης. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το αρχικό στάδιο θα επιλέξετε design. Μόλις επιλέξετε το πρότυπο που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες και τους στόχους σας, θα συνεργαστείτε με τον αποκλειστικό υπεύθυνο του έργου κατασκευής, για το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής του και τους στόχους μετατροπής.

Για κάθε πελάτη μας κατασκευάζουμε αυθεντικά WordPress themes που θα προσαρμοστούν στο ύφος και στην αισθητική της επιχείρησης του.

Πχ.: Για μια μικρή επιχείρηση που ασχολείται με μια παροχή υπηρεσίας, θα επιλέξουμε και θα παρουσιάσουμε σχεδιασμούς ιστοσελίδων που εστιάζουν στην προβολή πληροφοριών. Για ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων όπως: τοπικούς εργολάβους, επιχειρήσεις που προσφέρουν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις κατασκευής, θα επιλέξουμε σχεδιασμούς που εστιάζουν στις πολλαπλές προσφορές. Για γιατρούς ή οδοντιάτρους, δικηγόρους και λογιστές ή λογιστικά γραφεία θα παρουσιάσουμε σχεδιασμούς ιστοσελίδων που αναγκάζουν τους χρήστες να διερευνήσουν βαθύτερα την επιχείρησή κατά τη διάρκεια της ερευνητικής φάσης.

Κάθε πελάτης μας παρακολουθεί την εξέλιξη της κατασκευής με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας που του επιτρέπει να επεμβαίνει στην κατασκευή και να έχει άμεση υποστήριξη σε ότι επιπλέον χρειαστεί.

Ποια η Τιμή Κατασκευής Ιστοσελίδας WordPress;

Η τιμή κατασκευής για website WordPress δεν μπορεί να είναι σταθερή. Εξαρτάται από πολλές μεταβλητές, όπως το theme, τα πρόσθετα, το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί, τα γραφικά, τη φιλοξενία της ιστοσελίδας κ.α.

Εμείς προτείνουμε πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων WordPress που είναι έτοιμα να δουλέψουν, παρέχοντας εκτός από την κατασκευή, πλήρες πακέτο SEO βελτιστοποίησης και διαχείριση ιστότοπου, υλικού και λογισμικού.

Scroll to Top