WordPress

Το WordPress είναι ένα CMS ή content management system και αποτελεί το εργαλείο που μας επιτρέπει την κατασκευή και διαχείριση των περιεχομένων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Είναι ευέλικτο, εξαιρετικά προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή blogs, websites και e-commerce.
Επειδή το WP είναι δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα, μας δίνει την ευχέρεια να κατασκευάζουμε σε σύντομο χρόνο οικονομικά website.

WordPress

Υπηρεσίες Ιστοσελίδων WordPress

Δημιουργία Website με WordPress

Ιστοσελίδα WordPress

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία ιστοσελίδας από το μηδέν παράγει websites έτοιμα να διεκδικήσουν θέση στην αγορά!

Συντήρηση εγκατάστασης

Συντήρηση WordPress

Όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργεί το website σας χωρίς προβλήματα: Υποστήριξη, Back up, Security, Updating, Website Restore

Δημιουργία WooCommerce Eshop

WooCommerce Eshop

Ο απλούστερος τρόπος για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις online. Αποκτήστε eshop με woocommerce σε πακέτα που τα περιλαμβάνουν όλα.

Ενημέρωση περιεχομένων

Διαχείριση Website & Eshop

Η υπηρεσία σας εξασφαλίζει πως όλα θα ανεβαίνουν στην ώρα τους κι όπως πρέπει, προϊόντα, φωτογραφίες και κείμενα.

Γιατί να επιλέξετε το WordPress;

Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα CMS στον κόσμο. Για να κατακτήσει την κορυφή έχει πολλά πλεονεκτήματα η επιλογή του για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Αξιοπιστία

Ελέγχει το 60% της αγοράς CMS. Η Joomla είναι δεύτερη στη λίστα, με ποσοστό 12 φορές μικρότερο από το WP.

Επιπλέον, το WP τροφοδοτεί το 34% όλων των ιστότοπων παγκοσμίως. Οι αριθμοί όπως αυτό είναι απλώς συγκλονιστικοί, τουλάχιστον.

Εάν η πλατφόρμα δεν ήταν αξιόπιστη, δεν θα χρησιμοποιείται τόσο ευρέως. Οι μεγάλοι ιστότοποι όπως το TED, το TechCrunch, το UPS και το CNN χρησιμοποιούν το WordPress.

Κάθε μήνα περίπου 70 εκατομμύρια νέες δημοσιεύσεις δημοσιεύονται στο WordPress. Αυτές οι δημοσιεύσεις δημιουργούν περίπου 77 εκατομμύρια νέα σχόλια για την ίδια χρονική περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι χρησιμοποιείται από περίπου το ένα τρίτο των ιστότοπων σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σε καλή κατάσταση εάν το χρησιμοποιείτε κι εσείς.

Μεγάλη υποστήριξη

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται από τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πόροι που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα φόρουμ του WordPress όπου μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλους που χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές CMS του πλανήτη.

Εκτός από αυτές τις επιλογές, μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια και υποστήριξη απευθείας από την ομάδα υποστήριξης της FrontPage.gr.

Φιλικό προς το SEO

Το SEO μπορεί να κάνει ή να σπάσει την επιτυχία του ιστότοπού σας. Επομένως, είναι κάτι που πρέπει να αρχίσετε να εστιάζετε από την έναρξη του ιστότοπού σας.

Το WordPress το καθιστά εύκολο, έχοντας μερικά ενσωματωμένα εργαλεία που σας λένε πόσο φιλικό προς το SEO είναι το περιεχόμενό σας. Αν και οι περισσότεροι από εσάς θα θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από τα βασικά εργαλεία SEO και να εγκαταστήσετε ένα SEO plugin.

Ευελιξία

Το WordPress μπορεί να είναι σε βάθος και περίπλοκο ή τόσο απλό όσο θέλετε.

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε απλώς τη βασική έκδοση της πλατφόρμας για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου. Ή στην άλλη πλευρά του φάσματος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας και να προσθέσετε widget και plugins για να προσθέσετε λειτουργικότητα.

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να κάνετε με τον ιστότοπό σας μπορεί να επιτευχθεί με το WordPress.

Και πάλι, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια προσθήκη ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να συμβεί αυτό, αλλά οι δυνατότητες εξακολουθούν να υπάρχουν.

Η ευελιξία του WordPress ισχύει και για τον τύπο των ατόμων που το χρησιμοποιούν. Αναφέρομαι στο επίπεδο της τεχνικής σας εμπειρίας.

Οι αρχάριοι, οι προγραμματιστές και όλοι όσοι βρίσκονται μεταξύ τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WordPress. Ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιείτε και ποιες δυνατότητες θέλετε να επωφεληθείτε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ασφάλεια

Γενικά, το WordPress είναι μια ασφαλής πλατφόρμα. Αλλά δεν σημαίνει ότι είστε εντελώς ευάλωτοι σε κακόβουλες επιθέσεις, χάκερ και κακόβουλα προγράμματα στον ιστότοπό σας.

Ευτυχώς, το WordPress σας διευκολύνει να βελτιώσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας με λειτουργίες όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης για περιεχόμενο φακέλου.

Η ενημέρωση της έκδοσης WordPress θα καταπολεμήσει επίσης σφάλματα και πιθανές απειλές ασφαλείας.

Scroll to Top