WordPress

Το WordPress είναι ένα CMS ή content management system και αποτελεί το εργαλείο που μας επιτρέπει την κατασκευή και διαχείριση των περιεχομένων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Είναι ευέλικτο, εξαιρετικά προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή blogs, websites και e-commerce. Επειδή το WP είναι δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα, μας δίνει την ευχέρεια να κατασκευάζουμε σε σύντομο χρόνο οικονομικά website.

WordPress

Δημιουργία ιστότοπων με WordPress

Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress

Website WordPress

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία ιστοσελίδας από το μηδέν παράγει websites έτοιμα να διεκδικήσουν θέση στην αγορά!

Δημιουργία WooCommerce Eshop

E-Shop WordPress

Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce, έναν από τους καλύτερους συνδιασμούς της αγοράς CMS.

Υπηρεσίες ιστότοπων WordPress

Συντήρηση εγκατάστασης

Συντήρηση WordPress

Συντήρηση εγκατάστασης και όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργεί το website σας χωρίς προβλήματα: Υποστήριξη, Back up, Security, Updating, Website Restore


Ενημέρωση περιεχομένων

Διαχείριση Website & Eshop

Η υπηρεσία σας εξασφαλίζει πως όλα θα ανεβαίνουν στην ώρα τους κι όπως πρέπει, προϊόντα, φωτογραφίες και κείμενα.


Shared & Managed

WordPress Hosting

Hosting με προδιαγραφές τέτοιες ώστε να λειτουργεί άριστα και απρόσκοπτα με WordPress ιστοσελίδες και WooCommerce ηλεκτρονικά καταστήματα.


Γιατί να επιλέξετε το WordPress;

Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο. Για να έχει κατακτήσει την κορυφή σημαίνει πως η επιλογή του για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είναι μια σωστή επιλογή.

Το WordPress είναι αξιόπιστο

Η πλατφόρμα ελέγχει το 60% της αγοράς των content management system (CMS) με το Joomla να ακολουθεί δεύτερο με ποσοστό 12 φορές μικρότερο από το WP. Επιπλέον, το WP τροφοδοτεί το 34% όλων των ιστότοπων παγκοσμίως. Οι αριθμοί από μόνοι τους είναι τουλάχιστον συγκλονιστικοί.

Εάν η πλατφόρμα δεν ήταν αξιόπιστη, δεν θα την χρησιμοποιούσαν τόσο ευρέως. Ακόμα και μεγάλοι ιστότοποι όπως το TED, το TechCrunch, το UPS και το CNN χρησιμοποιούν το WordPress.

Κάθε μήνα περίπου 70 εκατομμύρια νέες δημοσιεύσεις δημοσιεύονται με το WordPress. Αυτές οι δημοσιεύσεις δημιουργούν περίπου 77 εκατομμύρια νέα σχόλια για την ίδια χρονική περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι χρησιμοποιείται από περίπου το ένα τρίτο των ιστότοπων σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σε καλή κατάσταση εάν το χρησιμοποιείτε κι εσείς.

Διαθέτει μεγάλη κοινότητα υποστήριξης

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται από τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πόροι που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα φόρουμ του WordPress όπου μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλους που χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές CMS του πλανήτη.

Εκτός από αυτές τις επιλογές, μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια και υποστήριξη απευθείας από την ομάδα υποστήριξης της FrontPage.gr.

Είναι πολύ φιλικό προς το SEO

Το SEO μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του ιστότοπού σας. Επομένως, είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάζετε από την κατασκευή του ιστότοπού σας.

Το WordPress έχει ενσωματωμένα τα σημαντικότερα εργαλεία και τις τελευταίες τεχνικές του on-page SEO κάνοντας τις μηχανές αναζήτησης να λατρέψουν το περιεχόμενό σας. Ωστόσο υπάρχουν πρόσθετα που θα συμβάλουν στις προσπάθειες βελτιστοποίησης SEO ακό περισσότερο.

Είναι ευέλικτο και εύκολο στη χρήση

Μπορεί να είναι περίπλοκο ή τόσο απλό όσο θέλετε. Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε απλώς τη βασική έκδοση της πλατφόρμας για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου, ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας και να προσθέσετε widget και plugins για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες.

Σχεδόν όλα όσα θέλετε να κάνετε με τον ιστότοπό σας μπορεί να επιτευχθούν με το WordPress. Ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο για να προσθέσετε μια έξτρα λειτουργία, αλλά οι δυνατότητες υπάρχουν και είναι σχεδόν απεριόριστες.

Η ευελιξία του WordPress ισχύει και για τον τύπο των ατόμων που το χρησιμοποιούν. Αναφέρομαι στο επίπεδο της τεχνικής σας εμπειρίας.

Οι αρχάριοι, οι προγραμματιστές και όλοι όσοι βρίσκονται σε ενδιάμεσο επίπεδο τεχνικών γνώσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WordPress. Ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιείτε και ποιες δυνατότητες θέλετε να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Είναι ασφαλές

Γενικά, το WordPress είναι μια ασφαλής πλατφόρμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι άτρωτος σε κακόβουλες επιθέσεις, χάκερ και κακόβουλα προγράμματα.

Ευτυχώς, το WordPress σας διευκολύνει να βελτιώσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας με λειτουργίες όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης για περιεχόμενο φακέλου και πρόσθετα που θα θωρακίσουν το website και το eshop .

Επιπλέον με κάθε νέα ενημέρωση της έκδοσης WordPress καταπολεμούνται σφάλματα και πιθανές απειλές ασφαλείας.

Κατασκευή Website & eshop με WordPress

Με το WordPress είστε σίγουροι πως το website και το eshop θα λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης... Εργαζόμαστε για την γρήγορη απακατάστασή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετές σελίδες μας παρουσιάζουν προβλήματα εμφάνισης. Εργαζόμαστε για την γρήγορη επαναφορά τους.

Γραφτείτε  στο newsletter για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα και τις προσφορές μας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB

όχι, ευχαριστώ!

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top
Scroll to Top