Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων WordPress, για επιχειρήσεις που ζητούν γρήγορη παράδοση, αξιόπιστη λειτουργία και οικονομική κατασκευή για τη δημιουργία της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με WordPress προσαρμοσμένες στην επωνυμία, το ύφος και τον προϋπολογισμό της επιχείρησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Οφέλη από την κατασκευή WordPress ιστοσελίδας

Η δημιουργία ιστοσελίδων WordPress προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μπορεί να αποδώσει εντυπωσιακές ιστοσελίδες. Μπορεί να διαμορφωθεί λειτουργικά με τη χρήση πρόσθετων (plugins) και εμφανισιακά με τη χρήση έτοιμων σχεδιαστικών προτύπων (themes). Με το WordPress μπορούμε να κατασκευάσουμε από eshop με WooCommerce, μέχρι B2B πλατφόρμες και εξειδικευμένες online εφαρμογές.

Μη ξεχνάτε πως το WordPress όμως είναι ο κυρίαρχος της αγοράς καθώς χρησιμοποιείται περίπου από το 43% των website που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Για όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, εστιάζουμε πάντα στη δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Αξιοπιστία κατασκευής και λειτουργίας ιστοσελίδας WordPress

Το WordPress είναι το CMS που, σύμφωνα με το W3techsελέγχει περίπου το 63% της συγκεκριμένης αγοράς. Ως δεύτερη επιλογή επιλέγονται custom CMS συστήματα που ελέγχουν περίπου το 32% της αγοράς. Επιπλέον το WordPress τροφοδοτεί το 43% όλων των ιστότοπων παγκοσμίως. Και αν δε σας ενδιαφέρουν οι αριθμοί που είναι απλώς συγκλονιστικοί, σκεφτείτε πως μεγάλοι ιστότοποι όπως το TED, το TechCrunch, το UPS και το CNN χρησιμοποιούν το WordPress. Λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι χρησιμοποιείται από περίπου το ένα δεύτερο των ιστότοπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σε “καλά χέρια” εάν το χρησιμοποιείτε κι εσείς.

SEO φιλική κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Ένας από τους παράγοντες που επέτρεψαν στο WordPress να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά των CMS, είναι το γεγονός πως έχει πολύ καλή απόδοση SEO. Σε συνδυασμό με την κατασκευή αυθεντικού theme και την υπηρεσία SEO της FrontPage μπορεί να κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κλπ) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Το WordPress είναι δωρεάν λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει τη διαχείριση και δημιουργία ιστοσελίδων. Επειδή είναι δωρεάν μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε website γρήγορα και οικονομικά. Βέβαια εκτός από το WordPress υπάρχουν πολλά ακόμα δωρεάν CMS.

Με τα οικονομικά πακέτα website WordPress, δίνουμε σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ευκολότερα σοβαρή online παρουσία. Με τη χρήση του WordPress, επιταχύνουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και μπορούμε να παραδώσουμε το έργο πολύ συντομότερα.

Ιστοσελίδα WordPress με αυθεντικό & μοναδικό σχεδιασμό

Με το WordPress μπορούμε και κατασκευάζουμε εντυπωσιακό website. Με το WordPress μπορούμε να σχεδιάσουμε μοναδικές – αυθεντικές ιστοσελίδες. Η μοναδικότητα στο διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο. Έχει επίδραση τόσο στην εμπειρία του χρήστη όσο και στο SEO και την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η μοναδικότητα μιας ιστοσελίδας δεν έχει να κάνει μόνο με τις φωτογραφίες και τα κείμενα που χρησιμοποιούνται στα περιεχόμενά της. Μια ιστοσελίδα θα χαρακτηριστεί μοναδική, αυθεντική όταν και ο κώδικας της δεν χρησιμοποιείται κάπου αλλού.

Responsive & Retina Ready σχεδιασμός ιστοσελίδων WordPress

Το design ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές προβολής. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες μπορούν να γίνουν πελάτες, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν .

Ο ανταποκρίσιμος σχεδιασμός (Responsive Design) εξασφαλίζει τη σωστή προβολή του site σε όλες τις συσκευές: desktop, laptop, tablet & mobile. Οι συσκευές με μικρότερη οθόνη, εμφανίζουν περισσότερα εικονοστοιχεία ανά τετραγωνική ίντσα, με αποτέλεσμα τις πιο ευκρινείς εικόνες

Πως Γίνεται η Ανάπτυξη Ιστοσελίδων με WordPress στη FrontPage;

Στη FrontPage, η ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Η διαδικασία για την κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress ξεκινά με τη διαδικασία σχεδίασης και με την διατύπωση των στόχων της επιχείρησης. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το αρχικό στάδιο θα επιλέξετε theme. Μόλις επιλέξετε το πρότυπο που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες και τους στόχους σας, θα συνεργαστείτε με τον αποκλειστικό υπεύθυνο του έργου κατασκευής, για το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής του και τους στόχους μετατροπής. Θα σας ζητήσουμε μερικές βασικές λεπτομέρειες (όπως το λογότυπο και τις εικόνες) και θα ξεκινήσει ο ιστότοπός σας να λειτουργεί εντός 30 ημερών.

Για κάθε πελάτη μας επιλέγουμε και προτείνουμε αυθεντικά ή κοινά premium WordPress themes που θα προσαρμοστούν στο ύφος και στην αισθητική της επιχείρησης του.

Πχ.: Για μια μικρή επιχείρηση που ασχολείται με μια παροχή υπηρεσίας, θα επιλέξουμε και θα παρουσιάσουμε σχεδιασμούς ιστοσελίδων που εστιάζουν στην προβολή πληροφοριών. Για ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων όπως: τοπικούς εργολάβους, επιχειρήσεις που προσφέρουν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις κατασκευής, θα επιλέξουμε σχεδιασμούς που εστιάζουν στις πολλαπλές προσφορές. Για γιατρούς ή οδοντιάτρους, δικηγόρους και λογιστές ή λογιστικά γραφεία θα παρουσιάσουμε σχεδιασμούς ιστοσελίδων που αναγκάζουν τους χρήστες να διερευνήσουν βαθύτερα την επιχείρησή κατά τη διάρκεια της ερευνητικής φάσης.

Κάθε πελάτης μας παρακολουθεί την εξέλιξη της κατασκευής με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας που του επιτρέπει να επεμβαίνει στην κατασκευή και να έχει άμεση υποστήριξη σε ότι επιπλέον χρειαστεί.

Ποια η Τιμή Κατασκευής Ιστοσελίδας WordPress;

Οι τιμή κατασκευής για website WordPress δεν μπορεί να είναι σταθερή. Εξαρτάται από πολλές μεταβλητές, όπως τις λειτουργίες, το theme, τα πρόσθετα, το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί, τα γραφικά, τη φιλοξενία της ιστοσελίδας κ.α. Η πολιτική χρέωσης στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress δεν διαφέρει από την γενική πολιτική μας για τις τιμές κατασκευής ιστοσελίδων.

WordPress ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στο budget σας

Γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία είναι απαραίτητη σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο, προκειμένου να προσελκύσει και να κερδίσει πελάτες. Παράλληλα καταλαβαίνουμε πως δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις ανάγκη από έναν πολύπλοκο δικτυακό τόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Εμείς λοιπόν προτείνουμε πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων WordPress που είναι έτοιμα να δουλέψουν, γιατί θέλουμε την επιτυχία του πελάτη μας. Ωστόσο οι επιλογές και οι τιμές κατασκευής ιστοσελιδων ποικίλουν και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης!

Scroll to Top